INSTAGRAM
INSTAGRAM

About

Mijn naam is Pieta Eisma en ik ben de oprichter van KRYT Krijtconcept. Eind 2017 ben ik een paar maanden met mijn man naar Tanzania geweest en ik zag daar zoveel mensen die niet altijd een eerlijke kans kregen voor hun dromen. Toen ik daarvan terug kwam, besloot ik vol voor mijn eigen droom te gaan: een eigen interieurwinkel beginnen.

In de kringloop zie ik vaak hele mooie kastjes en andere spullen die een tweede kans verdienen. Dankzij de Dubbelleven krijtverf, is het heel gemakkelijk om deze kastjes een nieuwe plek in je huis te geven. Je hoeft niet te schuren, het verft gemakkelijk en er zijn genoeg kleuren om uit te kiezen.

Daarna ben ik er ook woonaccessoires bij gaan verkopen, hier kun je vinden van welke merken je deze kunt kopen bij KRYT.

Het is mijn passie om mensen te helpen bij het creëeren van een thuis, een plek waar ze zich fijn voelen. Ik geef je graag advies, dus kom gerust langs!

Hey!

Welkom op mijn website, mijn naam is Pieta Eisma en ik ben eigenaresse van Kryt krijtconcept! Leuk dat je hier bent! Ik hoop dat je de juiste kleur verf kunt vinden om jouw meubel nieuw leven in te blazen. Heb je advies nodig? Stuur me een berichtje via Instagram of via pieta@krijtconcept.nl

Shop hier je favorieten